Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookie.
close

MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN

Promoție

MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN

L009 este mai mult decât un simplu router. Această nouă serie L009 de produse este de până la 4 ori mai rapidă decât RB2011, are un procesor ARM modern cu suport container, o carcasă inovatoare care permite montarea a până la patru routere într-un singur spațiu de 1U, mai multă RAM, PoE și suport SFP 2.5G. Această versiune vine cu wireless dual-chain de 2,4 GHz.

Mai multe detalii...

Disponibilitate: La comandăInformatii suplimentare:

Tel.mobil: 0756 - 165 201

L009UiGS-2HaxD-IN

Promoție -8%

575,00 lei cu TVA

625,00 lei

Legendara serie de produse RB2011 oferă conectivitate accesibilă, flexibilă și robustă de peste un deceniu. De fapt, a fost primul nostru router cu SFP. În sfârșit, este timpul pentru un upgrade. Dar nu vă faceți griji: am păstrat și îmbunătățit toate elementele și caracteristicile cheie ale iubitului RB2011. Chiar și schema de culoare roșie și prețul atrăgător!

Există trei motive principale pentru a alege L009: performanță mai bună, mai multe funcții și câteva îmbunătățiri interesante ale calității vieții. Să începem cu îmbunătățirea puterii brute și a performanței.

L009 dispune de un procesor ARM dual-core puternic. Oferă îmbunătățiri semnificative când vine vorba de rutare și filtrare, reguli complexe de firewall, criptare hardware IPsec și diverse funcții avansate RouterOS. Arhitectura CPU ARM oferă avantaje semnificative față de dispozitivele mai vechi bazate pe MIPS. Cum ar fi folosirea tuturor celor mai recente caracteristici Linux Kernel. Sau implementând propriile proiecte de containere. Combinația dintre un procesor ARM modern și un port USB de dimensiune completă este perfectă pentru rularea proiectelor de containere personalizate. Ai putea rula un bloc publicitar Pi-hole pe acest router, de exemplu. Sau puteți folosi USB-ul pentru a adăuga un modem LTE la alegere. Imaginația este adevărata limită aici.

L009 este de până la 4 ori mai rapid decât RB2011 în majoritatea cazurilor și setărilor, de la rutarea simplă a căii rapide până la filtrele bridge complexe.

Toate porturile sunt acum porturi Gigabit Ethernet. Există PoE-in pe primul port. Îl puteți folosi în loc de mufa DC pentru a alimenta unitatea. Și există PoE-Out* pe ultimul port – pentru alimentarea altor dispozitive. O altă completare utilă este un slot SFP care acceptă atât conectivitate Gigabit, cât și 2,5 Gigabit. Am testat o varietate de module și cabluri MikroTik SFP care acceptă viteze mai mari – capacitatea 2.5G face viața unui administrator de sistem mult mai ușoară – există un port de consolă pentru configurarea rapidă cu acces direct!

În centrul tuturor, avem un Marvell Peridot Switchchip rapid, care oferă o conexiune impresionantă full duplex de 2,5 Gigabit la CPU la toate porturile, cu excepția Ether1. Primul port are propria sa linie Gigabit full duplex către CPU. Asta înseamnă – nenumărate configurații fără blocaje!

Conectivitatea wireless dual-chain de 2,4 GHz este, de asemenea, mult mai puternică acum. Generația 6 sau wireless standard ax oferă o viteză cu până la 90% mai mare în spectrul de 2,4 GHz! Ca să nu mai vorbim de stabilitatea generală a semnalului. Poate gestiona mai mulți clienți cu o capacitate de răspuns mai bună.

Noua carcasă este o inovație spectaculoasă în sine. Este același factor de formă pe care l-ați putut vedea cu dispozitivele noastre foarte căutate RB5009. Are mai multe proprietăți extrem de utile. În primul rând, carcasa acționează ca un radiator masiv, protejându-vă setările de supraîncălzire. Dar iată partea distractivă: cu un set simplu de accesorii, puteți instala până la patru dintre aceste routere într-un singur spațiu de montare în rack de 1U.

Aici, la MikroTik, suntem campionii mondiali ai tetris-ului camerei de servere. Așadar, iată cel mai recent mod de viață al nostru pentru cele mai eficiente camere de server: luați un RB5009 cu porturi PoE-out. Și montați-l împreună cu șapte routere L009 în doar două spații de montare în rack 1U. Vei deveni o legendă vie printre administratorii de sistem, oferind un nou exemplu de gestionare eficientă a spațiului și alimentare simplă și fiabilă. Și dacă nu aveți nevoie de capacitatea wireless, puteți reduce costurile și mai mult și puteți încerca cealaltă versiune a acestui router: L009UiGS-RM. Are toate aceleași caracteristici – cu excepția wireless-ului de 2,4 GHz. Și vine cu toate accesoriile de montare necesare.

RB2011 va rămâne întotdeauna o legendă a rețelelor, dar este timpul să trecem la un nivel superior. Iar linia de produse L009 este upgrade-ul perfect care vă va ajuta să economisiți timp, bani și spațiu în camera serverului ca niciodată!

 • Cod produs: L009UiGS-2HaxD-IN
 • CPU(frecventa): 800MHz
 • CPU(tip): IPQ-5018
 • CPU(nuclee): 2
 • Architectura: ARM 64bit
 • RAM: 512MB
 • Criptare hardware IPsec: DA
 • Storage: 128 MB NAND
 • Port Ethernet Gigabit: 8
 • Slot SFP: 1
 • Tensiune alimentare: 24 - 57 V
 • PoE In: 802.3af/at
 • Dimesiuni: 220x125x22mm
 • Licenta RouterOS: L5
 • Castig antena dBi: 4
 • Numar chains: 2
Nota 
Eduárd István S
27-09-2023

Echipament capabil

Acest router este succesorul perfect al RB2011. Este ideal şi accesibil pentru birouri mici sau home office. Practic, în mediu "zgomotos" (banda 2.4GHz saturată) face uşor 300 Mbps pe WiFi. Suportă containere, poate rula blogul personal pe un server de web sau o instanţă de PiHole pentru a bloca reclamele pe toată reţeaua.

 • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă propria părere

MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN

MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN

L009 este mai mult decât un simplu router. Această nouă serie L009 de produse este de până la 4 ori mai rapidă decât RB2011, are un procesor ARM modern cu suport container, o carcasă inovatoare care permite montarea a până la patru routere într-un singur spațiu de 1U, mai multă RAM, PoE și suport SFP 2.5G. Această versiune vine cu wireless dual-chain de 2,4 GHz.

Scrieți-vă propria părere

30 alte produse în aceeași categorie: