Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookie.
close

A apărut noua serie L009 de la Mikrotik!

A apărut noua serie L009 de la Mikrotik!

Este timpul să actualizați rețelele RB2011: mai multe caracteristici și performanțe mai bune la același preț scăzut!

Legendara linie de produse RB2011 a oferit conectivitate accesibilă, flexibilă și robustă pentru peste un deceniu. De fapt, a fost primul nostru router cu SFP. În sfârșit, este timpul pentru un upgrade.

Dar nu vă faceţi griji: am păstrat și îmbunătăţit toate elementele și caracteristicile cheie ale iubitului RB2011. Chiar și culoarea roșie și preţul atrăgător!

Există trei motive principale pentru a alege L009: performanță mai bună, mai multe caracteristici și unele îmbunătățiri interesante ale calității vieții. Să începem cu îmbunătățirea puterii brute și a performanței!

Legendara linie de produse RB2011 a oferit conectivitate accesibilă, flexibilă și robustă pentru peste un deceniu. De fapt, a fost primul nostru router cu SFP. În sfârșit, este timpul pentru un upgrade. Dar nu vă faceți griji: am păstrat și îmbunătățit toate elementele și caracteristicile cheie ale iubitului
RB2011. Chiar și schema de culoare roșie și prețul atrăgător!

Toate porturile sunt acum porturi Gigabit Ethernet. Există PoE-in pe primul port. Îl poți folosi în loc de Mufă DC pentru alimentarea unității. Și există PoE-Out pe ultimul port – pentru alimentarea altor dispozitive (funtioneaza doar daca este alimentat prin DC jack).

O altă completare utilă este un slot SFP care acceptă atât conectivitate Gigabit, cât și 2,5 Gigabit. Am testat o varietate de module MikroTik SFP și cabluri care acceptă viteze mai mari – capacitatea 2.5G face viața unui administrator de sistem mult mai ușoară – există un port de consolă pentru configurare rapidă cu acces direct!

L009 dispune de un procesor ARM dual-core puternic. Oferă îmbunătățiri semnificative atunci când vine vorba la rutare și filtrare, reguli complexe de firewall, criptare hardware IPsec și diverse caracteristici RouterOS avansate. Arhitectura CPU ARM oferă avantaje semnificative față de vechile bazate pe MIPS dispozitive. Cum ar fi folosirea tuturor celor mai recente caracteristici Linux Kernel. Sau implementând propriile proiecte de containere. Combinația dintre un procesor ARM modern și un port USB de dimensiune completă este perfectă pentru rularea personalizată proiecte de containere. Ai putea rula un bloc publicitar Pi-hole pe acest router, de exemplu. Sau ai putea folosi USB pentru a adăuga un modem LTE la alegere. Imaginația este adevărata limită aici.

Noua carcasă este o inovație spectaculoasă în sine. Este același factor de formă pe care l-ați putea avea văzut cu dispozitivele noastre foarte căutate RB5009. Are mai multe proprietăți extrem de utile. În primul rând, carcasa acţionează ca un radiator masiv, protejându-vă setările de supraîncălzire. Dar iată partea distractivă: asta vine cu tot ce aveți nevoie pentru a încăpea până la patru dintre aceste routere într-un singur spațiu de montare în rack de 1U.

L009 nu este doar un router. Este un dispozitiv de rețea versatil care te poate ajuta în atâtea moduri.

Iată câteva cazuri de utilizare a containerelor pe care să le explorați cu noul dumneavoastră L009!

Adaugă un comentariu

* Numele:
* E-mail: (Nu va fi publicat)
   Website: (Site url)
* Comentariu:
Codul de securitate: